Did you think I didn't need you here?

image14
ja, jag vet att jag ser helt tom ut på sista bilden, (alternativt drogad?) men ändå. och ja, att låsa in sig i badrummet och fota i en halvtimme är fullt normalt i min familj.
xx
image15

without a care in the world

today var jag hos min kära kompis mhenna. först lyssnade vi på några låtar hennes storebror och hans kompisar spelat in, det var.. vackert. nej, men dom är asroliga. sen spelade vi bilspel, haha. jag skulle spela först, och alla mobbade mig aasmycket för att jag var så jävla dålig och körde ut i skogen några gånger. (okej, typ tio..) Sen när Linn kör så kör hon jättefint, åker inte ut i skogen alls mycket - fast i 40 km/h. Och Clara, tja.. om ni känner Clara fattar ni. Hon rusar fram i typ 130 och kör in i massa skit men bara försätter ändå. Och mhenna, hon var duktig på riktigt, så det var inge kul.
xx

take it from a geek like me

image13
hahahah.. jag diggar verkligen mitt rum just nu, i like it lixom! och ja, jag har det så seriöst. hur jag fick gb-gubben är en annan historia..

Varför är inte min pappa normal? Det vore så skönt att få höra älskling, gumman, (eller kanske tillochmed sitt riktiga namn?) och sen en kommentar hur söt jag är.
Men nej, jag, Rebecka, har säkert gjort något så hemskt så att jag inte får ha en snäll pappa.sitter här med en kanelbulle i handen när pappa kommer in: "Men Therese! Familjen bantar ju! Kolla vad din mage har blivit fet!" kärleksfullt, jag vet. nej, men jag älskar honom ändå. han är säkert bara avundsjuk för att jag är fyra gånger mindre än honom ändå.
xx

Titanic

idag var det en jätteonödig dag i skolan.
Gympan - håltimme.
Spanska - "jobba i böckerna", dvs sitta och spela spel på mobilen och snacka med sofie.
Matte - jag lyssnade på musik och linn skickade massa nya låtar till mig.
AL (arbetslagstid) - dom flesta såg på titanic, det gjorde inte jag. jag satt inne i ett grupprum med clara, linn och johanna och snackade istället.
 Man kan inte se på Titanic i skolan. det går bara inte. den är inte bra uppdelad i tre med massa klasskompisar runt, i ett sunkigt klassrum. Det ska vara på natten, hemma och med ett kilo godis. är den bra. (Det kan bero liite på att jag gråter helt hysteriskt till den, hur kul är det att göra i skolan?)
Sen var jag med linn, vi skrev lite på vår deckare. typ.. en halv a4 i datorn, hehe.. Fast vi har ändå kommit rättså långt, vi har sex a4- i datorn, dom flesta jag känner har inte ens sex stycken på papper.
xx

xoxo, gossip girl

image12
Ikväll börjar Gossip Girl! Jag har redan sett kanske två avsnitt men jag ska se allt igen, det är så himla bra!
Och så ska jag äta glass också, med frysta hallon, riven choklad och choklad sås, och till det marabou choklad med non stop i. och ja, min plan att gå ner några kilo fungerar utmärkt.
xx

tånnåringar

idag lekte jag med mhenna phenna, fast inte så länge eftersom hon är retard. (a.k.a konfabarn)
haha, emelie är rolig. när jag och clara sa något om att vi skulle springa in i kyrkan och skrika massa,  Emelie ba: "NEJ! För gud kommer staffa er då för att nu ljuger! Gud kommer hata er då!" 
1. Hon tror inte ens på gud.
2. Hon ljuger och säger att hon går i en annan skola bara för att komma typ 10 minuter senare.
nej, men hon är söt. hon är duktig på dialekter också. (hehe...)
xx

Juno,

juste, bion igår var jättemysig. killen är så jävla jävla söt. Jag är nog kär i honom.
haha, kanske kommer bilder på ett brev vi skrev sen.
xx

image11

iiiihi.

idag var rättså skön dag i skolan, hade hemkunskap bla, nu med en asbra lärare. (förut hade vi Vårt-Gunnel lixom..) Sen gick jag direkt hem, So och Fysik läxa till imorgon och så ska jag ha min uppvärmning imorgon. (som jag inte ens börjat på förens idag) Men jag ska nog ha att alla springer runt mig och gör massa grejs, hellre det än att stå där framme och leka aerobicslärare. Fast jag vet inte riktigt vilken låt, kanske enur - calabria eller adam tensta, haha. förslag någon? (det ska bara vara någon snabb låt)
xx


jag har tråkigt...

image10
...och nu åker jag
xx

Juno

nu har jag kommit hem från min "powerwalk" (tönt, tönt) med maddi, jag ska göra min uppvärming till skolan och sen vid 5 åker jag för att se på bio, Juno blir det. Någon som har sett den? Killen är iallafall jättesöt.
jag orkar inte skriva.
xx


cchul

ihi, min kjol är klar! den är blå/vit randig, och jag använde mig av den här sybeskrivningen. Jag kommer aldrig använda den, (seriöst, om nån vill ha den är det bara att säga till) men det var kul att göra den bara för att se om jag kunde. Fast jag funderar nästan på att göra det myycket kortare (och ha den på höften istället för midjan) och använda den i sommar med typ.. ett vitt linne. (kreativt, jag vet)
image9

that bitch keeps tryin' to make him pray

Det blev lite shopping iallafall, två baslinnen, ett par overknee's, två ögonskuggor (Isadora, tretton sp st ffs!) och en ny asfin plånbok. nu sitter jag här och syr en kjol till mig själv, med underbara The Killers på högsta volym.
pöss för det!
jag skriver mer sen när min kjol är klar, som kommer vara betydligt bättre än det här då det här mest är en uppdatering.
xx

stockholm

clara ringde för ett tag sen (och väckte mig) så nu ska jag inte till stan med henne med kvart i ett bussen. Vi ska nog mest... äta. det ska bli gott. 7-Elevens brownie är ju det mest underbara någonsin.
xx


men böög.

för att själv inte bli någon dålig modebloggare (sorry people) så tänkte jag väl skriva lite mer personligt igen. idag blev det ingen bio, vi ska se den på söndag istället. Istället åkte jag runt ett tag med Maddi, och seriöst: ingen fattar hur kul det är i en bil med maddi. Kanske kommer en video sen på hur vackert vi sjunger, haha.

jag har också kommit på nu hur jag framstället våran utklädningslåda. som värsta bra shoppingstället. det är det inte, jag lovar. det mesta av det består av fluffiga vita hattar och tantiga blommiga långkjolar med matchande blusar.
(ja, jag är alltid så söt.)
xx
image8

"shopping"

jag älskar att få nya saker utan att betala en enda krona. Dom här skärpen hittade jag också i vår utklädnings låda, jag blev typ helt överlycklig. Jag har letat jättelänge efter ett smalt skärp och nu har jag fem! Jag hittade några väskor också, men dom var inte alls min stil. Mest små axelremsväskor, och det kommer jag inte använda. (har jag sagt att jag gillar närbilder?)
xx


glad humbug!

idag fick vi tillbaka fysikprovet.. det hade inte gått så bra, nej. och jag som faktiskt hade pluggat till det provet också! (hmpff.)
Jag hade musikfördjupning också, totalt cp-lektion. förra terminen så skulle vi haft en julavslutning, men en dag innan fick vi reda på att vi inte fick ha den, så vi hade vår egna illegala i kafeterian. Men nu var det så att alla inte hade hört, så vi måste göra om det! WTF?! Nästan alla låtar vi sjöng var jullåtar, fast dom har vi fått ta bort, och då har vi två låtar kvar som vi måste bygga upp ett helt ny show runt bara för att inte alla hörde. Dessutom har vi bara några veckor på oss. KUL! Och några frågade: Vore det inte då bättre om vi sköt upp datumet och gjorde en helt ny show? men det gick ju inte heller!
usch. fast vi fick sluta tidigare iallafall.

senare idag ska jag kanske på bio, vi får se.
xx

fyfaan

jag slutade på handboll för två år sen, och ändå sitter jag och skriker och gormar nästan lika mycket som pappa till matchen. själv ställde jag mig upp och skrek "MEEN VAFAAAAAN?!" när det blev "tillfälligt avbrott" tio sekunder innan matchens slut, och svergie låg under med ett mål. ett mål till och dom hade kommit vidare. ett litet mål. fyfan vad jag hatar tyskland. och tv4. dom satt säkert där med ett flin och ba: "hehe, nu ska vi stänga ner matchen.. MAKT! HAHA!" fyfan för dom alltså.
fyfan.

paintskills ffs!

jag har haft lite tråkigt, så jag har rotat igenom våran utklädningslåda för att hitta något att sy om. Tillslut hittade jag en orange/aprikos/rosa färgad långkjol, som jag bara ska sy kortare. Det är egentligen en väldigt ful färg, men jag tror att den kan se snygg ut om man är brun. Jag har inget foto, bara en extremt vacker ritning gjord av mig i paint hur den kommer se ut när den är klar. (ser ni att det är jag förresten? dubbelhaka och allt.)
nu ska jag ut på powerwalk med maddi. (jag vet att det är det töntigaste ordet någonsin, men då slipper jag förklara att det inte bara är en promenad, utan mer som träning.)
xx

image2


24 januari

idag kom jag jättetidigt till skolan, jag orkade verkligen inte gå så jag tog skjuts upp med pappa och var där kanske tjugo i åtta.. jippi! nej, men jag satt och snackade med Calle ett tag och sen gjorde jag so läxan. Vi hade bara so, matte, engelska och lästimme idag, det var skönt faktiskt. Torsdagar är rättså bra.
dagen var rättså normal, jag har verkligen ingenting att skriva om. nu när jag är hemma har jag bara tittat på en fim med min storasyster och snart ska jag ut och gå med maddi.

x


ny start, igen.

en ny blogg, igen. Det senaste halvåret har jag haft fem bloggar, det här blir det sjätte. men den senaste höll jag mig fast vid iallafall två månader, så det kanske är början på något bra. den här kanske jag håller fast vid ännu längre.
Den senaste bloggen blev mest bara tråkig och krystad i slutet, jag tappade blogglusten totalt.
men nu är jag här och det ska bli så jävla bra.
och som jag alltid säger: den här bloggen är inte anonym. alla andra vet bara inte att den finns.

RSS 2.0