ingen nattblogg

vafan är det här?
"driftstopp inatt 02.00 - 04.00" Fyfan för blogg.se. det är då jag bloggar som bäst. (och mest.) så ni får ett dåligt inlägg nu istället.
idag var jag inne i stan för att se på bio men minna, vi såg National Treasure. Vi ville egentligen se Försoning, men det blev inte så. Jag köpte ingenting heller, alla pengar jag har kvar nu går till linns födelsedagspresent, minnas doppresent och tågbiljett.

usch, just nu har jag absolut ingen blogglust. så det blir nog ingen inlägg på ett tag, och om jag tvingar fram det blir det bara längre.

fast jag måste säga att det är askul, dirrfrånförorten skriver om min storasysters kompis, hahaha.

er dröm har gått i uppfyllelse

image40

massa rebeckor, underbart!

get fat or die trying

temat på igår ändrades till "get fat or die trying" (som alla var riktigt bra på faktiskt), eftersom vi bara såg en film med Heath Ledger. Först 'En riddares historia' och sen 'Bring it on - all or nothing' istället för Brokeback mountain. (även om den är asbra är den jävligt seg.)
ser ni? jag kan inte skriva om roliga saker.
det var askul iallafall.

Heath Ledger


dom är underbara. visst är dom? (den som säger emot mig hatar jag.) ni har btw min tilllåtelse att berätta för mig hur fantastiska dom är om ni vill. har jag sagt att jag betalade 150 kr för dom första och 200 kr för dom andra? underbart, underbart.

Ikväll ska jag ha Heath Ledger kväll med Linn och Minna - bara för att hedra hans död. Fast vi gör det mest för Minna, när hon fick reda på att han hade dött låg hon och grät på golvet i tio minuter. men vi ska se massa av hans filmer - en riddares historia, brokeback mountain, casanova, lords of dogtown och kanske någon mer, typ 10 orsaker att hata dig. (eller bröderna grimm) det ska bli mysigt.

It's where you oughta stay

min dag dåra. Först åkte jag in till stan med Emelie för att bara köpa presenter till min lillasyster. Inne i stan köpte jag en bh och ett bronzing puder från HM och sen tre par ballerinaskor. Samma modell bara olika färger, haha. jag vet att det låter onödigt men det var verkligen värt det. Dom var nedsatta från 300 till 100 kr st, och sen var det ta tre betala för två. Tror ni att man slår till eller? Jag betalade alltså 200 sp för tre par skor, som egentligen skulle kostat runt 1000 kr tillsammans.
Senare åkte vi vidare till solna för att möta maddi, vi skulle köpa skor igen. Då köpte jag två par till, som blev 350 sp tillsammans. (skulle kostat 900 tillsammans) seriöst, vi provade alla skor i den butiken innan vi kunde bestämma oss vilka vi ville ha.
Ena paret jag köpte kommer jag inte ha så många tillfällen att använda dom på, men jag ska ha dom stående uppe på mitt rum och titta på dom varje dag så att jag blir glad.
Och det andra paret är ett par ankelboots, dom är så jävla bekväma. vilket är helt sjukt eftersom klacken är den högsta jag någonsin gått i.

jag är lycklig. och imorgon kommer ni få jävligt mycket bilder på skor.

(jag vet att jag några inlägg ner tjatade skitmycket om hur svårt jag har att skriva om glädje. men det här är en annan sorts glädje. så det gills inte.)


Jumper

jag kom nyss hem från bio with my cousins och syster, vi såg på Jumper. Hayden Christensen är sååå jääävla snygg. Jag tycker det - men bara för det behöver man inte sitta och säga det hela tiden. Eftersom jag satt bredvid Dani fick jag hela tiden små kommentarer viskandes till mig.
"kolla nu, kolla hur snygg han är!"
"oooh, fyfan vad snygg han var i den mössan."
"kolla leendet lixom! man blir så glad bara av att titta på honom!"
"jävlar vad fina ögon han hade nyss, hann du se det?!"
Och sen ett helt jävla tal efteråt om varför Rachel Bilson var en sån slampa och att hon inte förtjänade honom, och att dom var tillsammans i verkligheten bara var en jävla PR-kupp. Och sen alla anledningar till varför han borde välja henne istället för den där (citat) "snippjäveln Bilson."
Och sen när maddi sa att jag hade större chans att få honom är henne började hon skrika och slå oss som fan. hehe, det var kul.


LYCKA!

jag har köpt fem par skor idag.
jag är så jävla lycklig.

"komigen, det blir kul!"

idag har jag kanske 10 gånger börjat skriva på inlägg men det blev aldrig något av dom. mest för att jag alla gånger försökte skriva om saker vi gjorde igår, och om ni inte visste det redan så är jag sämst på att skriva om glädje och roliga saker. jag skriver som bäst när jag är förbannad eller deprimerad. och när jag väl skriver om något som var jätteroligt eller mysigt eller vad som helst så drar jag alltid fram mina egna tvivel och småsaker som hände och drar upp det skitstora saker bara för att skriva om det. så egentligen är mitt bloggande bara destruktivt för mig - jag drar upp saker som jag egentligen inte annars tänker på. fast ändå så är det bra, jag hanterar saker så mycket bättre i verkligheten om jag har något ställe att skriva om det.

okej, förlåt för en hel jävla text.
men igår var det roligt. det var allt jag ville säga från början.


hehehehehehehehe

jag vaknade för fem minuter sen. det här känns jävligt bra. (det här är rekord till och med för mig.)

FYFAAN MADDI!

jag fattar inte vadfan 'pausunderhållningen' gör i melodifestival? jag och maddi dansade just omkring i vardagsrummet, bara för att bevisa att vi kunde göra det bättre. det kunde vi inte, men det var jävligt mer underhållande iallafall.
fast björn gustavson är så jävla underbar. SÅ JÄVLA SÖT. fyfan vad jag älskar honom.


you left, I died

idag sov jag till tre. det kändes bra, det är sånt man ska göra när man har lov. ikväll ska jag leka med maddi, men jag vet inte vad vi ska göra än. något.
förlåt för det tråkigaste inlägget någonsin.

30 days of night

skräckfilm med linda, teten och erik. men vi såg 30 days of night, en vampyr film. rättså bra, den är iallafall den brutalaste vampyrfilmen jag sett, fast den var väldigt sorglig för att vara skräck. fast seriöst, att kolla på skräckfilm med linda är så jävla roligt.
Vi har precis varit ute, linda skulle hem och göra något (troligtvis ta hand och Haschbla) men vi ska nog se någon mer film snart.

once a whore, you're nothing more

jag glömde säga det i förra inlägget,
men jag slutade vid elva idag och JAG HAR SPORTLOV!

bara för att jag är glad så ska jag bjuda på lite bilder från min outfit idag. fyfan vad snäll jag är.

för korta jeans med hål lite överallt och trasigt blixtlås- drdenim
tröja med chokladpuddings fläkar - Zara (lägg speciellt märke till toaletten i bakgrunden)
olikfärgade strumpor - HM och Lindex
till det otvättat, slitet hår i 2 dagar gammal tofs.
fyfan vad fräsch jag känner mig.





förlåt om jag har använt den rubriken förut (?! kan ha varit i min gamla blogg), men jag gillar den.  dessutom så har mitt nedladdningsprogram slutat funka för några månader sen, vilket betyder att jag inte får någon ny musik. förutom den min storasyster laddar ner. och det gills inte.

"You don't know how you met me, you don't know why"

Behöver jag ens säga hur fysikprovet gick? (=dåligt) jag satt kvar jättelänge och hittade på lite egna svar så att jag iallafall skrev på varje fråga. Jag borde nästan gjort som min kompis, på frågan "Varför kan laser aldrig bilda ett spektrum?" (typ nått sånt) svarade hon "därför." hehe. fast jag tror inte att läraren tyckte att det var så kul, han är en (manlig) kärring. fast han älskar mig, det är ju alltid något.

fast sen på engelskan var det också kul, två grupper uppträdde med teatrar dom hade gjort. det går inte att återberätta, (iallafall inte när man skriver) men det är sjukt kul. roligaste var när 'bruno' sjöng, haha!


I'm in love, uuuuuhaah

jag har kommit fram till att jag har över 15 000 tusen bilder på min data. (15 069 för att vara exakt) På mig själv och mina kompisar då. Det känns tryggt att veta, verkligen.

Och med det här säger jag godnatt och att jag antagligen kommer få IG på fysik provet imorgon eftersom jag spenderade kvällen med räkna hur många bilder jag har på datorn istället för att plugga. det känns också jävligt tryggt. det bästa är att delen jag inte pluggat på är delen våran lärare inte gått igenom ett skit. lyckat.

"du och ditt röda hår, du och.."

idag hemma hos mhenna skrev vi en jävligt vacker låt. den slår kanske tillochmed låten jag och zoe gjorde.
eller nej, det gör den inte. min och zoes var så jävla hemsk, jag älskar den. haha, vår lärare tyckte att vi skulle spela upp den idag. det gjorde vi inte.

lunchkonsert

idag hade vi tydlien lunchkonsert i skolan - som ingen visste om. Vi som skulle vara med fick veta det när dom ropade upp det i högtalarna. Vi träffades kanske 10 minuter innan och hann köra igenom två låtar, och som ni kanske förstår då blev första gången säämst. (vi måste göra flera gånger eftersom hela skolan inte får plats i lokalen) andra gången gick det lite bättre, och sista gick det asbra. men det var massa strul med allt hela tiden, nog mest för att vi inte hade fått någon tid att förbereda oss. menmen. jag är fortfarande arg på linn för att hon inte sjöng, haha.

jag har inget liv, nanana..

vet ni vilken reklam jag hatar?
"Får du alltid diarré på fel tillfälle?"
NÄR FAN ÄR RÄTT TILLFÄLLE ATT FÅ DIARRÈ?!
ville bara berätta det.

(och jag brukar oftast ha låttexter som rubrik, det där uppe är min nya egenkomponerade låt. jag gillar att sjunga den lite då och då, det får mig att tro att jag känner mig själv.)
Update: och bara för det såg jag att inget av mina senaste inlägg hade låttexter som rubrik. men jag brukar ha det, egentligen.

min familj är konstig 2

Min lillasyster ska börja på min skola nästa år.
Jag: Jag har Bert i matte.
Hon: okej. vad heter han på riktigt då?
Jag: ... bert?
Hon: hehe.. men jag tänkte att han bara kallades det. att han hette typ.. Rune eller något.

som jag har sagt förut. min familj är konstig. och då är även min lillasyster en av dom normalaste. Låt mig tilllägga att hon nu sitter på golvet och leker med en mandarin - som är fastbunden i ett snöre. och att hon är 11.

jag gör framsteg

nu har jag läst FEM (!!) sidor på under två timmar. jag gör framsteg alltså. bara för att ni ska få en klar bild hur det går till när jag pluggar ska jag berätta.
Jag sitter framför min systers bärbara data i vardagsrummet. På bordet ligger fysikboken begravd i tre olika chokladkakor, vinddruvor med chokladsås (skratta inte, det är asgott) och två påsar chips. Tv är på (just nu simpson) och på msn chattar jag med lite folk.
men ändå. jag har ju ändå läst lite i boken.

Fast jag vill inte att ni ska tro att jag är värsta dålig i skolan - jag har bra betyg och alla lärare älskar mig. (och nu ska jag försöka säga det här på det minst skrytsamma sätt jag kan) Jag har jävligt lätt att lära mig och behöver oftast inte plugga alls mycket. vilket betyder att jag nog skulle ha mycket bättre betyg bara jag orkade anstänga mer mig mera.


"förtätningarna och förtunningarna sprider sig då..."

Idag kändes det bra att vakna då resten av min klass skulle sluta. men vi hade lixom idrottsdag, och I don't do idrottsdagar. Men jag har pluggat idag faktiskt, vi har fysikprov på fredag. jag har läst två sidor på kanske en och en halv timme. (men så går det när man är inne på msn samtidigt)
skitsamma, jag känner mig duktig iallafall.


min familj är konstig

Maddi (kusin): Dani, skulle du kissa på mig om jag blev bränd av en magnet?
Dani (kusin): men varför kissar du inte i en hink och sen häller? och varför ska man ens kissa på det?
Therese (storasyster): men det funkar faktiskt! det har jag lärt mig på vänner!
Erik (storasysters pojkvän): jag har lärt mig det på animal planet!
Therese: animal planet? hehe..
Erik: Men det är jättekul att se när apor parar sig! vissa gör det hela tiden!
Jag: hehe, då vet vi vad Erik gör när han är ensam..
Dani: Men tryck upp ansiktet i huvudet va!

som sagt. min familj är konstig helt normal. och då är det här ändå saker vi säger hela tiden.
usch. jag har så jävla lite att blogga om.


new shit

som ni ser blev det en ny design ändå. jag vet inte riktig än om jag gillar den här eller om jag ska ha kvar den gamla. jag tycker den här blev lite konstig när det inte är någon header eller text däruppe, men jag tycker ändå att det blev coolt.
vad tycker ni, den gamla eller den nya?


so take what you want from me

att vara hemma sjuk suger. men jag slipper iallafall spanska provet. förresten, finns det något mer värdelöst program än Days of our Lives? troligtvis inte.
förlåt, men jag har alltid varit sämst på att blogga när jag är sjuk.

tävling

egentligen har jag slutat vara med på tävlingar, jag tycker att det förstör bloggar helt. "Just nu är det en tävling hos påhittadmodeblogg.tjejsajten.se och jag vill såklart vara med och tävla! jag vill vinna därför.." är inte dom roligaste inläggen. och ändå gör jag det. men seriöst, dom här skorna är värda det. ser ni inte perfektionen i dom är ni sjuka. tävlingen hittar du här.

image1858 

make your one kind of music

jag hade skrivit ett långt, asbra hyllnings inlägg till I en annan del av köping, men jag loggades ut och det sparades inte. så här är en sammanfattning:
I en annan del av Köping är lätt det bästa svenska programmet någonsin.

och om ni inte märkte det så blev det aldrig en ny design, jag hade ingen inspiration till en ny. själva html-delen är relativt lätt, (även om det tar tid) det är den själva kreativa biten som är så jävla svår. jag är inte en sån människa helt enkelt.

image30

jag håller på med en ny design..

så det är säkert därför det kommer att se helt cp ut ett tag.


it seems like heaven ain't far away

idag är jag sjuk, men jag har försökt plugga till spanska provet iallafall. det har inte gått speciellt bra. men jag får fuska mig igenom det här provet också, det är så jävla lätt att fuska på spanska proven. Vår lärare sitter och läser tidningen medan halva klassen sitter och läser i böckerna. och då överdriver jag inte ett piss.

du är kärlek för mig.

Jag har feber, jag är sjuk på rikigt. För att riktigt bevisa det här kan jag säga att det står en kladdkaka och en påse chips på bordet och jag har inte ens rört det. (då är det fan illa.)

jag är kär i björn gustavsson. han är så jävla söt, så jävla rolig. förövrigt är melodiestivalens bidrag så jävla pinsamma, allihopa. I kebabpizza låten, var det meningen att det skulle vara en stor reva i trumman? för om det inte var meningen var det jävligt roligt.

FYFAN VAD BRA ATT CAROLA-JÄVELN INTE GICK TILL FINAL.


So why do you waste my time?

Idag vaknade jag vid två. sen gick jag omkring och tänkte plugga en timme ungefär. sen lade jag mig framför tvn och halvsov några timmar.
och vill ni veta en sak? jag är så jävla trött.

i am legend

jag gick faktiskt till Mr-bepps-vill-inte-berätta-vem-han-är. det är sånt som man tänker sig att man ska göra men aldrig verkligen gör. rättare sagt som jag aldrig gör. men ändå.
jag kom precis hem, hehe. först tänkte jag sova där, (helt? eller hur fan man nu ska uttrycka sig) men jag kom på att pappa jobbar den här helgen. ibland (alltid) väcker han mig bara för att jävlas, och då kanske det inte skulle vara det bästa om jag inte var där. ursäkten "vi såg bara på film. (det var därför jag smög ut klockan två på natten och inte berättade något)" fungerar inte speciellt jättebra på pappor.

men ändååå.
bajs.
ångest.
lycka?

only fools

Mr-bepps-vill-inte-berätta-vem-han-är vill att jag ska komma till honom. han säger att jag kan få tre klunkar vodka och mjölk. det låter ju jävligt lockande... ?

ruude boy (;

musikfördkupningen idag var asrolig. Jag och Zoë skulle göra en låt i någon gammalt program på datan, man lägger in färdiggjorda gitarr, trummor och allt sånt. den blev helt underbar. hemskt, men underbar.

give it to me real boy, let me fill you up.
ruude boy.


fucking valentine's day.

till alla lyckliga personer med pojk/flickvän: jag hatar er. jag hatar er. jag hatar er.
det är sånna här dagar som gör att jag verkligen vill ha en pojkvän. alla andra går omkring och så sådär äckligt kära med ett fånigt flin på läpparna. Det enda som har hänt inom my love life under den mest romantiska dagen av hela året är att K frågade chans på mig över msn. romantiskt!
men nej, jag ska faktiskt ut och äta på resturang ikväll med mina kusiner. Vi ska sitta och vara deprimerade över att vi är ensamma, fast tillsammans. fyfan vad vi är bäst.

alla jävla hjärtans cp dag.

så. vad ska alla äckligt lyckliga människor med pojkvän (/flickvän såklart) göra imorgon? jag vill berätta för er att jag hatar er alla som är lyckliga. fyfan för er.
men jag ska iallafall ut och äta imorgon, with my två kusiner. det kommer nog bli jättekul, bara jag får mamma att betala. annars kommer jag bara sitta hemma och gråta till the notebook, den är bäst.

image29


jag har gett upp

nya cosmo är jättebra, faktiskt.
jag stod emot frestelsen ett tag iallafall.

we'll get by

förstår ni vilken tankekraft det tar att plugga till so-provet imorgon istället för att läsa nya cosmo? om ni inte fattar: det tar jävligt mycket.
jag ska ha mvg på det där jävla provet imorgon.

for so many hours.

idag var jag hemma från skolan.

så jag har absolt ingenting att blogga om, och jag är så jävla bloggsugen. Det mest spännande som har hänt är att.. mamma hade choklad med sig när hon kom hem. (jag vet att alla därute sitter och är jätteavundsjuka på mitt händelserika liv.) egentligen så skulle jag, clara och jennifer planerat inför josephines födelsedagsskit, men det får vi göra någon annan dag. (jag är inte ens säker att clara och jenn gjorde det.. ?)


En tjej i min klass fyller år idag också, Grattis Frida <3


the drugs don't work

image28
idag var jag inne i stan med emelie, egentligen skulle vi suttit och pluggat på sandy's hela dan. det gjorde vi inte. men jag handlade massa, sex par örhängen och ett par limegröna trosor. hehe.
fyfan vad min blogg suger.

behind the scenes, hehe.

image27
lång man med radio och nasse.

idag har jag sovmorgon föresten, och slutar vid ett. Fast det gör jag hela veckan, bara för att det är utvecklingssamtal på eftermiddagarna. det är underbart. fast det som inte är så underbart är att många lektioner vi har börjar vid typ halv ett, och sen går lärarna ändå vid kvart i för att förbereda utvecklingssamtalet, och gör så att vi kunde ha slutat aasmycket tidigare eftersom vi har lunch innan.
men ändå, woohoo!

huahuahua

förlåt för att jag inte skrivit på ett tag, men jag igår hade jag mys/film kväll och idag har jag inte varit hemma någonting. jag väcktes vid två av maddi som ringde och ba: "HEJ, jag ska köpa en bok!" så vi åkte in till stan och var hemma vid sju kanske. Seriöst, vemfan hittar på söder? det tog oss två och en halvtimme att komma dit och sen därifrån, haha. Vi köpte massa smink på mist också, som egentligen skulle ha kostat 1100, men som tjejen i kassan fick till 300 ungefär, haha!

dagens lärdom: det är helt omöjligt att äta ben&jerry's med plastsked.

nasse hittar en stol.

Idag spelade vi in dit, askul med lite jobbigt. Först spelade vi in uppe vid ett dagis (50 meter från vårt hus) men sen tog batteriet slut så vi fick filma om allt inomhus i vårt vardagsrum istället. (kameran kunde kopplas direkt till vägguttaget)
Men det var verkligen askul - speciellt när clara skulle spela lång man med radio, haha!

jävla blogg.se

jag hatar blogg.se. igår när jag skulle skriva ett JÄTTEROLIGT (!!) inlägg så går det inte eftersom man inte kan logga in. det var någon text där om nått som jag inte kommer ihåg, men att det skulle vara över typ om ett tag.

men om vi bortser från att blogg.se är cp så var det aaskul igår. Vid typ halv åtta gick jag, teten, ash-hole och linda över till maddi och dani och satt där till kanske tolv och drack vin och åt massa ostar och sån skit, och då bestämmer sig ash-hole och teten, (Trots att det står på väggen att det är inte okej att vara ett "VI" par!) att gå hem?! hehe, sen skulle vi hämnas. vilket inte blev fören halv två, eftersom vi mötte petter och sen satt en timme och skrev lappar. det var massa gulliga regler, som vi sen tejpade upp på tetens fönster, haha.


welcome to the family!

hehe, jag har just nu jävligt ont i magen.
...men det kanske alltid är så efter att man ätit en halv kladdkakesmet.
Jag vill bara klar göra en sak, jag gjorde inte en halv kladdkake smet bara för att äta den. verkligen inte, jag och min syster gjorde en hel och delade den mellan oss. det är fan skillnad.
xx

another dollar is just another blow


usch, fyfan vad hon gör den bra. jag hatar my chemical romance, men såhär var låten riktigt bra.
 jag önskar verkligen att jag kunde sjunga, vilket jag inte kan. Christian satt igår ba: "men alla kan sjunga, du måste bara öva!" haha, då har han verkligen inte hört mig. jag låter ungefär som min kusin maddi, och då är det fan illa.
men iallafall, den här tjejen är också helt underbar.
xx

darling, darling, darling

jag har världens sötaste kompis, minna heter hon. idag var hon hemma från skolan för att hon hade ont i magen, men mådde bättre sen så hon går till skolan eftersom hon får dåligt samvete! haha, sötis lixom!
Och sen hemma hos henne började vi snacka om vår gamla danslärare (hehe, jag vet att vi är coola som hade en danslärare som var med i idol), och dagen när han sa "oh, seexy" till henne var typ den bästa i hennes liv. SÖT ELLER VAD?! (och asså inte bokstavligen bästa dagen i hennes liv, men ni fattar liksom.)

all I see is your brown eyes looking back at me

borsett från att jag fick reda på att folk jag kände förut nu mördar folk, så var det är rättså bra dag. jag har äntligen gjort min gympauppvärmning, brydde mig inte om att fråga vad för betyg jag fick, jag = latast = dåliga gympabetyg = högst G. Vid träslöjden fick jag stå vid särbordet och bild var riktigt kul, och på fysiken jobbade jag faktiskt. (!)
Senare efter gick jag hem till alex för att plugga till engelska provet imorgon, och vi var faktiskt duktiga! gick igenom hela häftet med grammatik.

okej, förlåt, men jag kan fortfarande inte släppa det. folk jag känner mördar inte annat folk. fyfan.

hej, min kompis är en mördare.

eller nej, jag kanske inte skulle kalla honom kompis. men när jag var i Lammhult en vecka i slutet av sommaren umgicks vi nästan varje dag, vi hängde vid okq8 (fett med coola vi va asså, hehe..) och tjuvbadade några nätter, han var verkligen assnäll.
Och sen loggar man i på julias bilddagbok.

image26
(klicka på bilden för att komma till artikeln.)

Jag har träffat, snackat och faktiskt gillat en mördare. asså det är en så sjuk känsla så att det inte finns. mördare är dåliga. och ändå tycker jag fortfarande att han var asrolig. mördare är hemska och jag tycker fortfarande att han är jättesnäll.
jag har kramat en mördare. jag har suttit och asgarvat om ingenting med en mördare. jag har blivit jätteglad när en mördare bjudit mig på sprit bara för att jag inte hade själv. en mördare. helt seriöst, jag fattar inte. han var inte sån, verkligen inte. kan kunde vara vild, men det är ju en jävligt stor skillnad att vara vild och misshandla en 81-årig till döds?
seriöst, vafan har du gjort?

roll that world right of my shoulders

image24
jag har just kollat på massa vänner avsnitt, säsong tio. jag älskar vänner så jävla mycket. egentligen borde jag göra läxor, det är engelska prov på onsdag, och so-läxa och troligtvis fysikläxa till imorgon.
nej, men nu ska jag se på mer vänner. muums.

breaking out of this

mysig dag idag. Som på svenskan, en kille i min klass satt och berättade för mig(/alla) om hur X inte kunde få upp den och exakt hur hans hubbabubba-kuk såg ut (HUBBABUBBA?!?!?!)
På spanskan satt några andra killar i min klass och snackade också, : "Vi ska doppa den i varandra chokladgrytor och sen slicka av all choklad!" (och det är bara inte jag och sofie som feltolka, dom satt och sa lite fler grejer sen. det där var bara början.)
men som sagt, det var mysigt. verkligen.


baserat på en bok av Ebba von Sydow


"ett öga brunt"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
fyfan vad bra.

for all, in clouds


bilderna är klickbara och jävlans suddiga som små.

erkänn att jag är bra, jag har faktiskt designat den klänningen själv, och min mamma har sytt den. (att det var i sexan och att jag nu tycker att den är ful hör inte hit.) Jag är bara glad att jag fortfarande kommer i den! (=jag har inte blivit så mycket fetare)
Men nu ska jag faktiskt sy, mamma har lite nytt tyg hemma. jag har faktiskt börjat gilla att sy, inte för att jag använder det jag gör, mest för att jag känner mig.. duktig, som värsta gammeldagsa hemmafrun lixom. Speciellt om jag har på mig kjolen jag sydde själv förut, jag tycker den ser ut som ett förkläde. hehe.


you left it

igår var jättemys. Vi hade vänner-marathon, men det blev bara säsong nio, vi sjöng ju massa singstar också.
bättre uppdatering kommer.

"packo och pucko det är vi."

image21
(hahahha) (nej, jag är inte så fet, det bara ser ut så.) (min kjol sitter ju lixom i midjan och är aasvid, jag hade tröja och kofta och så under också.) (diggar min frisyr föresten)
när jag och clara var små var vi.. dadada, Packo och Pucko! hahaha, jag kommer inte ihåg hur vi kom på det men det var vi iallafall. jag var pucko och clara var packo. Min mamma sydde till och med skjortor till oss. (vi var clowner alltså) Vi hade en låt också, vill ni höra? såklart.

refräng:
"Packo och Pucko det är vi,
vi är faktiskt rättså o-uppfostrade."

jepp. sen var det några verser också, jag kommer inte ihåg riktigt med det var typ:
"Packo säger att Pucko är puckad, och då säger pucko: nej, nej, nej! men då kommer pucko.." nått sånt, haha. vi var så kreativa som små!
Clara, Linn. Mhenna och Emelie har förresten åkt hem nu, men clara och mhenna kommer tillbaka, dom ska sova här och vi ska ha vänner-marathon. (Vem har alla säsonger? JAG!)
xx

naaasseeee

mina kompisar kommer vid tolv för att spela in en film åt min storasyster, det är ett skolarbete att göra en barnsaga till film. Och vi ska spela in.. Nasse hittar en stol! jag älskade den boken när jag var liten!
xx
image20


once a whore, you're nothing more

usch, just nu är alla på folksam och har askul, och jag sitter hemma och snackar med en sliskig idiot som insisterar på att jag ska visa mig i webcam. ("snella? du e vaker.")
fast det här är iallafall jävligt kul. hehe.

och vi var töntiga förut förresten, fyra fjällräven i rad. Fast inget slår när jag var inne på mcdonalds för ett tag sen, 7 personer i hela lokalen. alla i fjällräven jackor.
xx
image19
amanda, emelie, clara och så jag.

muffins

image17
förlåt för att jag bara tvingar på er massa amatörbilder, men ändå. man måste ju fota massa för att bli bra! (eh...)
vi bakade kladdkakemuffins iallafall. och drack saft. jag åt rättså många, jag fick ont i magen. (direkt efter gick vi och köpte cola)
Nu ikväll ska jag inte göra så mycket, jag hade tänkt lite på att dra till Folksam men sket i det. (jag kom på att jag inte skulle hinna snacka med min langare i tid, hehe.)
xx
image18

sminkning á la Ellen

idag på dan var jag hos Clara, (med minna, emelie och amanda) och jag blev jättefint sminkad av hennes lillasyster! (hon är väl, fyra år kanske?) Clara blev ännu finare än jag, men jag vill nog inte lägg upp en bild på det. kul var det iallafall! (i pannan hade jag ett stort rödaktigt streck) 
xx
 image16

godmorgon

okej, jag måste skryta lite.
Jag har sovmorgon idag.
hehe.

RSS 2.0